Iuliu Mureşan: Cred că Deac a fost convins de Răzvan Lucescu să meargă la Rapid

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că, în opinia sa, mijlocaşul Ciprian Deac a fost convins de tehnicianul Răzvan Lucescu să meargă la Rapid, sugerând că selecţionerul României va antrena în sezonul viitor formaţia din Giuleşti.

143 afișări
Imaginea articolului Iuliu Mureşan: Cred că Deac a fost convins de Răzvan Lucescu să meargă la Rapid

Iuliu Mureşan: Cred că Deac a fost convins de Răzvan Lucescu să meargă la Rapid (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Iuliu Mureşan a precizat că CFR Cluj i-a făcut o ofertă mijlocaşului Ciprian Deac, dar că acesta va evolua la Rapid Bucureşti în sezonul viitor, sub formă de împrumut de la Schalke 04.

"I-am făcut o ofertă lui Deac. Încă nu ne-a refuzat, dar, din informaţiile mele, el o să semneze cu Rapid. Va evolua la Rapid sub formă de împrumut, pentru un an, şi există la fel ca şi în cazul nostru o opţiune de cumpărare pe care cei de la Rapid ar putea să o activeze la finalul sezonului. Din informaţiile mele, el se află la Bucureşti şi cred că a fost convins de Răzvan Lucescu să meargă la Rapid", a spus Mureşan.

Principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că a ajuns la un acord cu mijlocaşul Ciprian Deac pentru un împrumut pe un an, însă pentru a fi perfectată înţelegerea este nevoie şi de acceptul clubului Schalke 04.

Ciprian Deac a jucat la CFR Cluj în perioada 2006-2008, el fiind împrumutat în 2008 la Oţelul Galaţi. În 2010, Deac a fost transferat la gruparea germană Schalke 04, pentru care a jucat foarte puţin în sezonul 2010/2011.

Selecţionerul Răzvan Lucescu ar putea părăsi conducerea tehnică a echipei naţionale după meciul cu Bosnia-Herţegovina, programat la 3 iunie, în preliminariile Euro-2012. În cazul unei înfrângeri sau a unui rezultat de egalitate, Lucescu va renunţa la echipa naţională. El a precizat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu ştie dacă va continua în cazul în care România va căştiga partida ce va avea loc pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici