Jannik Sinner a câştigat turneul ATP 500 de la Viena

Jannik Sinner a câştigat turneul ATP 500 de la Viena, învingându-l în finală pe rusul Daniil Medvedev cu scorul de 7-6, 4-6, 6-3.

161 afișări
Imaginea articolului Jannik Sinner a câştigat turneul ATP 500 de la Viena

Jannik Sinner a câştigat turneul ATP 500 de la Viena

Este pentru a doua oară consecutiv când italianul a trecut peste numărul 3 mondial.

După trei ore de luptă în finala Erste Bank Open, Jannik Sinner şi-a adjudecat al 10-lea titlu ATP din carieră, confirmându-şi supremaţia în faţa lui Daniil Medvedev. Al doilea succes consecutiv al italianului în faţa rusului, la nici o lună de la triumful de la Beijing.

Rusul îl învinsese pe italian în şase din cele şapte meciuri disputate până acum şi de două ori în acest an: în finala Atp de la Rotterdam (5-7, 6-2, 6-2) şi în ultimul set al Masters 1000 de la Miami (7-5 6-3).

În ultima întâlnire dintre cei doi, însă, în finala Atp de la Beijing, Jannik l-a învins pe rus în două seturi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici