Jaqueline Cristian pierde semifinala Challangerului Rouen şi se îndreaptă spre Transylvania Open

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian (100 WTA) a pierdut sâmbătă semifinala turneului Challanger de la Rouen, Franţa, în faţa elveţiencei Viktorija Golubic (105 WTA). Românca urmează să evolueze în primul tur al turneului Transylvania Open, de la Cluj Napoca.

284 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian pierde semifinala Challangerului Rouen şi se îndreaptă spre Transylvania Open

Jaqueline Cristian pierde semifinala Challangerului Rouen şi se îndreaptă spre Transylvania Open

Viktorija Golubic s-a impus sâmbătă cu scorul de 7-5, 6-4, după un meci ce a durat o oră şi 35 de minute, şi s-a calificat în finala turneului, unde o va întâlni pe sportiva rusă Erika Andreeva (166 WTA).

Cristian a condus în primul set cu 2-0, dar a pierdut apoi următoarele 4 game-uri. În al zecelea game Cristian a reuşit să egaleze la 5-5, dar a cedat din nou două jocuri consecutiv, pierzând primul set cu 5-7.

În actul secund, numărul 100 mondial şi-a cedat serviciul în game-ul 3 şi a avut trei şanse de rebreak, la 4-5, nevalorificate. Elveţianca a câştigat apoi prima minge de meci, pentru a se califica în finală.

Jaqueline Cristian va urca 3 locuri în clasamentul WTA, urcând până pe 97, şi va evolua săptămâna viitoare în turul inaugural al turneului Transylvania Open, de la Cluj Napoca, în compania unei alte elveţience, Celine Naef (122 WTA).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici