JOCURILE OLIMPICE 2012: Naomi Campbell a organizat un dineu de caritate pentru a celebra succesul competiţiei

Top modelul britanic Naomi Campbell a organizat în parteneriat cu fundaţia ei Fashion For Relief un dineu de caritate, joi seară, la Londra, prin care a dorit să celebreze succesul de care se bucură ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice.

193 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2012: Naomi Campbell a organizat un dineu de caritate pentru a celebra succesul competiţiei

JOCURILE OLIMPICE 2012: Naomi Campbell a organizat un dineu de caritate pentru a celebra succesul competiţiei (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Febra" Jocurilor Olimpice a pus stăpânire pe capitala Marii Britanice în ultimele două săptămâni, iar celebra Naomi Campbell a insistat ca fundaţia ei Fashion For Relief să organizeze acest eveniment de caritate înainte de închiderea oficială a jocurilor, duminică, 12 august, informează contactmusic.com.

Kate Moss, Georgia May Jagger, Ronnie Wood, Vivienne Westwood şi Sarah Burton s-au aflat printre starurile care au participat la acest eveniment - Olympic Celebration Dinner Fundraiser - organizat la restaurantul Downtown Mayfair din Londra.

Sportiva britanică Danielle King, medaliată cu aur la Londra în proba de ciclism, a fost oaspetele de onoare al galei.

"Ediţia din 2012 a Jocurilor Olimpice a fost remarcabilă - sunt încântată de echipa Marii Britanii şi de succesul ei de până acum. E minunat să te afli acum la Londra şi mă bucur că pot să salut astfel aceste talente extraordinare pe care am putut să le admir pe parcursul jocurilor. Le doresc tuturor sportivilor care iau parte la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 să concureze cu aceeaşi putere, aceeaşi determinare şi perseverenţă şi în ultimele zile de competiţie din cadrul jocurilor", a spus modelul britanic.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. Naomi Campbell a fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici