Josep Guardiola: Sper ca Otamendi să îşi revină, pentru că Steaua are un joc bazat pe mingi lungi

Josep Guardiola, managerul echipei Manchester City, îşi doreşte ca până la meciul cu Steaua Bucureşti, programat marţi, de la 21:45, pe Arena Naţională, în play-off-ul Ligii Campionilor, să îl aibă la dispoziţie pe fundaşul argentinian Nicolas Otamendi.

320 afișări
Imaginea articolului Josep Guardiola: Sper ca Otamendi să îşi revină, pentru că Steaua are un joc bazat pe mingi lungi

Josep Guardiola: Sper ca Otamendi să îşi revină, pentru că Steaua are un joc bazat pe mingi lungi (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Otamendi este un jucător important pentru noi. Sper că va juca. Steaua Bucureşti are un joc bazat pe mingi lungi şi de aceea Nico (n.r. Nicolas Otamendi) ne-ar ajuta foarte mult. El a avut o mică problemă la tendon şi nu puteam risca să joace două meciuri în trei zile, aşa am decis să joc în apărare cu John Stones şi Aleksandar Kolarov", a spus Guardiola, citat de site-ul oficial al clubului Manchester City.

La meciul cu Sunderland, câştigat cu scorul de 2-1 de Manchester City, în prima etapă a noului sezon din Premier League, Guardiola a folosit următoarea echipă: Caballero - Sagna, Stones, Kolarov, Clichy (Iheanacho 80') - Fernandinho, Silva (Delph 64') - Sterling, De Bruyne, Sterling (Navas 59') - Aguero.

Lotul echipei Manchester City pentru meciul cu Steaua:

Portari: Joe Hart, Willy Caballero.

Fundaşi: Bacary Sagna, Pablo Zabaleta, Aleksandar Kolarov, Gael Clichy, John Stones, Jason Denayer, Nicolas Otamendi.

Mijlocaşi: Fernando, Raheem Sterling, Jesus Navas, Kevin de Bruyne, Fabain Delph, Leroy Sane, David Silva, Fernandinho, Yaya Toure.

Atacanţi: Nolito, Sergio Aguero, Kelechi Iheanacho.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici