Play-off-ul Ligii Campionilor: Manchester City a câştigat, scor 2-1, cu Sunderland înaintea meciului cu Steaua

Manchester City a câştigat, sâmbătă, meciul de pe teren propriu cu Sunderland, scor 2-1, în prima etapă a noului sezon de Premier League. Marţi, Manchester City va evolua în deplasare cu FC Steaua Bucureşti în prima manşă a play-off-ului pentru grupele Ligii Campionilor.

372 afișări
Imaginea articolului Play-off-ul Ligii Campionilor: Manchester City a câştigat, scor 2-1, cu Sunderland înaintea meciului cu Steaua

Play-off-ul Ligii Campionilor: Manchester City a câştigat, scor 2-1, cu Sunderland înaintea meciului cu Steaua (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Sergio Aguero a deschis scorul în minutul 4 pentru gazde, dintr-o lovitură de la 11 metri. Jermain Defoe a egalat în minutul 71, iar McNair a înscris în proprie poartă în minutul 88, după un şut al lui Fabian Delph.

Manchester City a dominat categoric partida, a avut o posesie a mingii de 77% şi un raport al ocaziilor de gol 16-7 (4-3 la şuturi cadrate). A fost primul meci oficial cu Pep Guardiola pe banca tehnică a formaţiei din Manchester. Antrenorul spaniol a efectuat o mutare surprinzătoare în echipă, ţinându-l pe banca de rezerve pe titularul din poarta naţionalei Angliei, Joe Hart.

Manchester City: Caballero - Sagna, Stones, Kolarov, Clichy (Iheanacho 80') - Fernandinho, Silva (Delph 64') - Sterling, De Bruyne, Nolito (Navas 59') - Aguero.

Partida FC Steaua Bucureşti - Manchester City, din play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor, va avea loc marţi, 16 august, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Capitală. Organizatorii au vândut toate biletele pentru această partidă.

Iată celelalte rezultate înregistrate sâmbătă în prima etapă din Premier League:

Hull - Leicester 2-1 (Diomande 45+1', Snodgrass 57' / Mahrez pen. 47')

Burnley - Swansea 0-1 (Fer 82')

Crystal Palace - West Brom 0-1 (Rondon 74')

Everton - Tottenham 1-1 (Barkley 5' / Lamela 59')

Middlesbrough - Stoke 1-1 (Negredo 11' / Shaqiri 67')

Southampton - Watford 1-1 (Redmond 58' / Capoue 9')

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici