Juventus Torino l-a achiziţionat pe fundaşul Guilherme Siqueira

Fundaşul stânga brazilian al echipei Atletico Madrid, Guilherme Siqueira, va juca din sezonul viitor la formaţia Juventus Torino, a anunţat, miercuri, Tuttosport.

110 afișări
Imaginea articolului Juventus Torino l-a achiziţionat pe fundaşul Guilherme Siqueira

Juventus Torino l-a achiziţionat pe fundaşul Guilherme Siqueira (Foto: Shutterstock)

Conform sursei citate, cele două cluburi s-au înţeles pentru împrumutul jucătorului pentru un sezon cu drept de cumpărare definitivă în vara viitoare contra sumei de 9,5 milioane de euro.

Siqueira va fi prezentat oficial săptămâna viitoare, după ce Juventus Torino va reveni din China, acolo unde va întâlni formaţia Lazio Roma în Supercupa Italiei.

Guilherme Siqueira, în vârstă de 29 de ani, a mai evoluat în cariera sa la echipele Udinese, Ancona, Granada şi Benfica Lisabona.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici