Kerzhakov a fost reprimit în lotul echipei Zenit. Salariul lui Hulk, motivul de nemulţumire al rusului

Atacantul Alexander Kerzhakov a fost reprimit în lotul echipei Zenit Sankt Petersburg după ce timp de o săptămână a fost trimis la echipa a doua, deoarece l-a susţinut pe căpitanul Igor Denisov în protestul privind salariile lui Hulk şi Witsel.

158 afișări
Imaginea articolului Kerzhakov a fost reprimit în lotul echipei Zenit. Salariul lui Hulk, motivul de nemulţumire al rusului

Kerzhakov a fost reprimit în lotul echipei Zenit. Salariul lui Hulk, motivul de nemulţumire al rusului (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Kerzhakov a avut o discuţie cu antrenorul Luciano Spalletti, după care acesta i-a spus că se poate antrena din nou cu prima echipă", a declarat un purtător de cuvânt al clubului rus, informează France Football.

Astfel, Kerzhakov este apt pentru meciul cu Lokomotiv Moscova de sâmbătă.

În schimb, Denisov nu şi-a cerut scuze şi se antrenează tot cu echipa a doua.

Igor Denisov, trimis la echipa a doua, a declarat că atacantul brazilian Hulk nu merită un salariu atât de mare, deoarece nu este Lionel Messi. "Aş putea înţelege dacă i-am fi transferat pe Messi sau Iniesta - ei nu au preţ. Da, noi am cumpărat jucători buni care vor să ajute Zenit. Dar sunt ei mult mai buni ca celelalte vedete ale echipei pentru a merita să fie plătiţi de trei ori mai bine?", a declarat Denisov.

Hulk şi Axel Witsel au fost achiziţionaţi la începutul lunii septembrie prin intermediul sponsorului Gazprom, care a cheltuit aproape 100 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici