Klopp: Sunt foarte mândru de jucătorii mei

Tehnicianul formaţiei Borussia Dortmund, Jurgen Klopp, a declarat, marţi seară, că este foarte mândru de jucătorii săi, după eliminarea echipei Real Madrid, în semifinalele Ligii Campionilor.

200 afișări
Imaginea articolului Klopp: Sunt foarte mândru de jucătorii mei

Jurgen Klopp (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este foarte adevărat că Real este un club mai mare şi o echipă mai bună. Dar acum am fost egali şi noi am ajuns în finală. În ultimele zece minute, mi-am spus că, dacă Dumnezeu vrea, vom merge în finală. A fost un meci nebun şi din primele minute jucătorii Realului au făcut multe lucruri pentru ca arbitrul să fluiere în favoarea lor. Ramos putea face ce vrea cu Lewandowski: merita cel puţin şapte cartonaşe galbene. Şi m-am gândit aşa: dacă Lewandowski este capabil să rămână atât de calm, înseamnă că ne putem califica. Pot înţelege că Mourinho spune că Hummels merita eliminarea pentru un henţ pe care nu l-am văzut, dar trebuie să fim cinstiţi şi să spunem că şi noi am putea găsi faulturi imaginare, însă suntem finalişti şi merităm. Sunt atât de mândru de jucătorii mei. Fundaşii au fost impecabili. Mergem pe Wembley. Nu suntem favoriţi şi este perfect pentru noi", a declarat Klopp.

Formaţia germană Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor pentru a doua oară în istorie, după ce a trecut, cu scorul general de 4-3, de echipa spaniolă Real Madrid, în semifinalele competiţiei. Marţi, pe arena Santiago Bernabeu, Real s-a impus, scor 2-0, prin golurile marcate de Benzema, în minutul 83, şi Ramos '88. În prima manşă, Borussia Dortmund a câştigat, pe teren propriu, cu scorul de 4-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici