La Repubblica: Fraţii Becali au înaintat recursul în cazul Mutu

Internaţionalul român Adrian Mutu a înaintat, luni, la Tribunalul Federal Elveţian, recursul la decizia TAS, prin care este obligat să achite 17 milioane de euro daune clubului Chelsea, cu ajutorul fraţilor Victor şi Ioan Becali, a anunţat cotidianul La Repubblica.

18 afișări
Imaginea articolului La Repubblica: Fraţii Becali au înaintat recursul în cazul Mutu

Victor Becali (Imagine: Mediafax Foto)

Ultima zi de depunere a recursului era marţi.

Adrian Mutu anunţase săptămâna trecută că doreşte să facă mai multe donaţii, la asociaţii de caritate din Italia, Anglia şi România, în contul despăgubirii de 17 milioane de euro către clubul londonez.

Sursa citată notează că în continuare fraţii Becali încearcă să stabilească o întâlnire cu patronul clubului Chelsea Londra, rusul Roman Abramovici.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat, la 31 iulie, că a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotărât, la 7 mai 2008, că jucătorul trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro.

Camera pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA a decis, la 7 mai 2008, că Mutu, acum la AC Fiorentina, trebuie să plătească fostului său club, Chelsea, despăgubiri în valoare de 17.173.990 de euro, pentru încălcarea contractului, iar internaţionalul român a cerut TAS să anuleze hotărârea FIFA şi să stabilească faptul că nu trebuie plătită nicio compensaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici