Lăcătuş: Având în vedere ocaziile avute, o remiză era conformă cu realitatea din teren

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, miercuri seară, că, având în vedere ocaziile avute de Steaua la meciul cu Bayern Munchen, scor 0-1, din grupa F a Ligii Campionilor, un rezultat de egalitate ar fi fost conform cu realitatea din teren.

11 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Având în vedere ocaziile avute, o remiză era conformă cu realitatea din teren

Lăcătuş: Având în vedere ocaziile avute, o remiză era conformă cu realitatea din teren

"Sunt un pic mâhnit de rezultat, am început destul de prudent, sperând să-i surprindem pe viteză şi tehnică. Am primit destul de repede gol după o fază fixă şi a trebuit să fim mai agresivi. N-am reuşit pentru că nu am avut nici şansă la ocaziile avuite, dar cred că am făcut o a doua repriză destul de bună şi am pus probleme lui Bayern, cu riscul de a ne lăsa descoperiţi şi de a le permite să aibă ocazii. Bayern este foarte puternică şi va pune probleme tututor echipelor, acasă şi în deplasare. Sperăm ca în jocurile pe care le avem la dispoziţie să reuşim să strângem punctele de care avem nevoie pentru a spera într-o primăvară europeană, fie ea în Liga Campionilor sau Cupa UEFA. Având în vedere numărul ocaziilor, putem spune că o remiză era conformă cu realitatea din teren", a spus Lăcătuş.

Lăcătuş a afirmat că nu este prima oară când Juan Carlos Toja joacă mijlocaş central şi a subliniat că la Bayern sunt jucători cu experienţă, "care au ştitu când să forţeze, când să întrerupă şi au profitat de forţa fizică superioară".

Marius Lăcătuş a vorbit şi de golul anulat: "Nu ştiu ce a fluierat arbitrul la faza golului anulat, nu cred că a fost fault".

Antrenorul stelist consideră că prezenţa căpitanului Mirel Rădoi era benefică pentru formaţia sa. "Rădoi ştie să-i mobilizeze pe jucători, are prestaţii foarte bune, dar încercăm să trecem peste toate absenţele. Nu cred că putem găsi o scuză în faptul că am avut accidentaţi sau suspendaţi. Prezenţa lui Rădoi era benefică pentru noi", a afirmat Lăcătuş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici