Leo Messi, bornă record în campionatul Spaniei: 301 goluri în 334 de partide

Lionel Messi (28 de ani) a devenit, miercuri, 17 februarie, în meciul câştigat, scor 3-1, împotriva lui Gijon, primul jucător care reuşeşte să înscrie 300 de goluri în campionatul Spaniei

407 afișări
Imaginea articolului Leo Messi, bornă record în campionatul Spaniei: 301 goluri în 334 de partide

Leo Messi, bornă record în campionatul Spaniei: 301 goluri în 334 de partide (Imagine: AP/ Mediafax Foto)

Golurile partidei au fost reuşite de Messi în minutele 25 şi 31, Suarez în minutul 67, respectiv Castro în minutul 27. După cele două goluri, Messi a ajuns la 301 de goluri. La nivel european, internaţionalul argentinian ocupă locul şase în topul celor mai buni marcatori din primele cinci campionate. Lider în Europa este Jimmy Greaves, cu 366 de reuşite, însă Messi poate recupera până la finalul carierei cele 66 de goluri care-l despart de prima poziţie.

Ronaldo, principalul rival pentru Messi şi singurul care-i poate sta în cale, este pe locul trei în clasamentul celor mai buni marcatori din primele cinci ligi din Europa. Însă portughezul este cu trei ani mai în vârstă decât Messi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici