Lia Olguţa Vasilescu: O parte din jucătorii prezentaţi de Mititelu sunt ai CSJ Ştiinţa. O parte a galeriei Universităţii Craiova nu susţine proiectul lui Mititelu

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat pe contul personal al unui site de socializare că o parte din jucătorii prezentaţi de Adrian Mititelu la FRF sunt înregistraţi de către Clubul Sportiv Judeţean "Ştiinţa U Craiova", care activează în Liga a IV-a.

394 afișări
Imaginea articolului Lia Olguţa Vasilescu: O parte din jucătorii prezentaţi de Mititelu sunt ai CSJ Ştiinţa. O parte a galeriei Universităţii Craiova nu susţine proiectul lui Mititelu

Adrian Mititelu (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"O parte din jucătorii prezentaţi azi (n.r. - luni) de Mititelu sunt ai CSJ Ştiinţa. Dacă FRF a înregistrat contractele a făcut o ilegalitate… N-a sesizat asta niciun jurnalist de sport? Sau e prea bun directorul de comunicare? Despre restul neamurilor, ce să mai povestim?", a postat primarul Craiovei, LiLia-Olguţa Vasilescupe Facebook.

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă că gruparea olteană a înregistrat la FRF documentele pentru 20 de jucători, printre aceştia aflându-se Dorel Stoica, Ovidiu Stoianof, Robert Săceanu sau Dumitru Hotoboc.

Cei 20 de jucători anunţaţi de site-ul oficial al clubului oltean sunt: Dorel Stoica, Dumitru Hotoboc, Ovidiu Stoianof, Robert Săceanu, Cătălin Crăciun, Eusebiu Rioşanu, Sorin Buşu, Jackie Nicolae, Robert Cale, Bogdan Ciocirlă, Florin Dragomir, Georgian Dinu, Aurel Preda, Claudiu Bălan, Ionuţ Mirzeanu, Gabriel Miu, Lucian Avram, Vasile Stania, Lucian Pătru şi Vlad Georgescu. Noul antrenor al echipei este italianul Nicolo Napoli.

În altă ordine de idei Consiliul Local al Municipiului Craiova va lua în discuţie în şedinţa extraordinară de joi proiectul de hotărâre privind asocierea municipiului Craiova, prin Consiliul Local al Municipiului Craiova, în vederea realizării proiectului de promovare şi dezvoltare a activităţii sportive de performaţă, în municipiul Craiova, ceea ce înseamnă constituirea CS Universitatea Craiova.

O parte a galeriei Universităţii Craiova nu susţine proiectul lui Adrian Mititelu

O parte a galeriei Universităţii Craiova, facţiunea "Sezione Ultra 2000", anunţă într-un comunicat de presă că nu susţine proiectul lui Adrian Mititelu, care intenţionează să înscrie formaţia în Liga a II-a, şi precizează că finanţatorul nu poate conduce un club de fotbal.

Fanii consideră că promisiunea lui Mititelu, conform căreia va ceda clubul suporterilor în momentul în care o să se atingă numărul de 50.000 de membri asociaţi, nu are nicio valoare deoarece acesta a anunţat în mai multe rânduri că nu se va mai implica în conducerea clubului şi de fiecare dată a revenit asupra deciziei.

"Neasumarea responsabilităţii pentru situaţia actuală şi căutarea în permanenţă a altor vinovaţi (unii dintre ei imaginari) ne arată că Mititelu este în continuare o persoană nerealistă şi iresponsabilă, nedemnă să conducă un club de fotbal. Declaraţii de genul «O să mă adresez la ambasada SUA» precum şi faptul că susţine că are 400 de procese pe rol, ne fac să credem că nativul din Booveni a depăşit de mult linia nebuniei şi e doar o chestiune de timp până acest lucru va fi certificat şi medical. În concluzie este doar un nou mijloc prin care Mititelu încearcă să se victimizeze, înscrierea unei echipe în Liga a II-a fiindu-i imposibilă din mai multe motive, majoritatea imputabile lui", se precizează în comunicatul fanilor.

Aceştia susţin că formaţia Universitatea Craiova trebuie să renască fără Adrian Mititelu. "Suntem de părere că «noul proiect Mititelu» nu mai poate fi acceptat, nu credem în promisiunile de schimbare ale acestuia. Singura soluţie când persoana nu se schimbă este să schimbăm persoana. Craiova trebuie să renască obligatoriu fără Mititelu", se menţionează în comunicatul semnat  "Sezione Ultra 2000".

Săptămâna trecută, un alt grup de suporteri olteni, facţiunea Peuza Sud 97 Craiova, l-a învinovăţit pe Adrian Mititelu de situaţia în care se află clubul. "Ne menţinem poziţia împotriva politicii dezastruoase de management a actualului finanţator şi susţinem în continuare faptul că situaţia actuală a clubului i se datorează în proporţie de sută la sută. Considerăm că singura modalitate de salvare a fotbalului craiovean în acest moment ar fi schimbarea acţionariatului Universităţii Craiova cât mai repede posibil", precizau fanii în comunicatul de presă din 27 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici