LPF: Dinamo - Gloria Bistriţa se va juca pe Arena Naţională

Partida Dinamo - Gloria Bistriţa, din cadrul etapei a XII-a, se va disputa conform programării iniţiale, vineri, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

466 afișări
Imaginea articolului LPF: Dinamo - Gloria Bistriţa se va juca pe Arena Naţională

LPF: Dinamo - Gloria Bistriţa se va juca pe Arena Naţională (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Acest anunţ survine după ce, joi, FC Dinamo precizase că partida cu Gloria va fi mutată pe stadionul propriu, din Şoseaua Ştefan cel Mare, din cauza problemelor apărute la ridicarea «cubului» pe care sunt montate ecranele tabelei de marcaj.

"Meciul FC Dinamo Bucureşti - ACF Gloria Bistriţa (Liga I, Editia 2012-2013, Etapa a XII-a), programat iniţial pe Arena Naţională, vineri, 19 octombrie 2012, la ora 21.30, nu se va desfăşura pe cea mai mare arenă a ţării din cauza unor defecţiuni tehnice, comunicate de administraţia stadionului, care au generat o situaţie de forţă majoră", anunţa FC Dinamo, într-un comunicat.

Însă secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a declarat, tot joi, agenţiei MEDIAFAX, că în cursul dimineţii de vineri se va decide dacă partida Dinamo-Gloria Bistriţa se va putea disputa pe Arena Naţională, după ce un motor care deplasează "cubul" pe verticală s-a defectat cu ocazia mitingului USL.

Vineri, ofialii LPF au ajuns la concluzia că poziţia în care a rămas blocat «cubul» nu afetează desfăşurarea partidei în bune condiţii şi nici nu obturează vederea spectatorilor.

Casele de bilete de la Arena Naţională vor fi deschise până la ora începerii partidei, în schimb cele de la Stadionul Dinamo vor avea, vineri, program între 10.00 şi 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici