Luc Holtz: Nu cred că România are şanse să se califice

Selecţionerul Luxemburgului, Luc Holtz, a declarat, marţi, după înfrângerea din meciul cu România, scor 1-3, că reprezentativa pregătită de Răzvan Lucescu nu mai are şanse de calificare la turneul final al Campionatului European din 2012.

46 afișări
Imaginea articolului Luc Holtz: Nu cred că România are şanse să se califice

Luc Holtz: Nu cred că România are şanse să se califice (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Timp de 60 de minute am jucat onorabil şi pregătirea fizică a românilor a făcut diferenţa. Chiar şi aşa, la 2-1, dacă noi înscriam cred că era dificil pentru România să mai revină. Nu ştiu dacă la golul al doilea nu a fost ofsaid. Sper ca echipa mea să urmeze linia ascendentă a ultimelor partide şi să facem o figură frumoasă în continuare. România a fost şi va fi superioară Luxemburgului. Nu cred că România are şanse să se califice, pentru asta ar trebui să nu mai piardă niciun punct până la finalul calificărilor", a spus Holtz.

Întrebat ce părere are despre Adrian Mutu, Luc Holtz a afirmat: "Un jucător care a fost suspendat o dată pentru că s-a dopat, nu ştiu dacă mai trebuia doar suspendat a doua oară".

Echipa naţională a României a învins, marţi, la Piatra Neamţ, cu scorul de 3-1 (1-1), reprezentativa Luxemburgului şi a obţinut prima victorie în grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012. Golurile învingătorilor au fost marcate de Mutu '25, '68 şi Zicu '78, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Gerson, în minutul 22.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici