Lupescu: Lipsa de organizare a dus la acele incidente foarte grave

Directorul general al FRF, Ioan Angelo Lupescu, a declarat, joi noapte, agenţiei MEDIAFAX, că lipsa de organizare este cauza incidentelor petrecute la Dinamo - Slovan Liberec, meci încheiat cu două minute mai devreme din cauza suporterilor care au pătruns pe teren.

70 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Lipsa de organizare a dus la acele incidente foarte grave

Lupescu: Lipsa de organizare a dus la acele incidente foarte grave (Imagine: Mediafax Foto)

"Lipsa de organizare de la acest meci a dus la acele incidente foarte grave. Este clar că acolo a fost o lipsă de organizare. Bineînţeles că şi fanii dinamovişti sunt vinovaţi, normal, pentru că ei au produs până la urmă acele incidente", a afirmat oficialul FRF.

Membru în Comisia de Disciplină a UEFA, Ioan Angelo Lupescu a menţionat că nu poate spune ce sancţiune riscă FC Dinamo, dar a explicat că din cauza acestor incidente nu vor suferi şi celelalte echipe româneşti implicate în cupele europene. "Nu pot să spun ce riscă Dinamo după ceea ce s-a întâmplat pentru că ar însemna să mă antepronunţ. Dar nu există riscul ca din cauza acestor incidente să sufere şi celelalte echipe româneşti. Comisia de Disciplină judecă fiecare caz în parte", a precizat directorul general al FRF.

Lupescu susţine totuşi că incidentele de la partida Dinamo – Slovan Liberec aduc o imagine neagră fotbalului românesc. "Sunt incidente foarte grave, care aduc o imagine neagră asupra clubului Dinamo şi a fotbalului românesc în general", a adăugat Ioan Angelo Lupescu.

Echipa cehă Slovan Liberec a învins, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Dinamo Bucureşti, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, într-un meci încheiat în minutul 88, după ce mai mulţi fani dinamovişti au pătruns pe pista de atletism din jurul terenului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici