Mălăele, Crişan, Gram, Cornel Ilie şi Augustin Viziru, la turneul artiştilor BRD Năstase Ţiriac

Horaţiu Mălăele, Cătălin Crişan, Cornel Ilie, Cristian Gram şi câştigătorul de anul trecut al turneului artiştilor de la BRD Năstase Ţiriac Trophy, Augustin Viziru, vor participa la cea de-a doua ediţie a competiţiei ce se va desfăşura în perioada 27-29 aprilie.

137 afișări
Imaginea articolului Mălăele, Crişan, Gram, Cornel Ilie şi Augustin Viziru, la turneul artiştilor BRD Năstase Ţiriac

Mălăele, Crişan, Gram, Cornel Ilie şi Augustin Viziru, la turneul artiştilor BRD Năstase Ţiriac (Imagine: Andreea Alexandru/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit organizatorilor, competiţia artiştilor va avea loc în ultimele trei zile ale BRD Năstase Ţiriac Trophy, ce se va desfăşura în perioada 23-29 aprilie la Arenele BNR.

Tragerea la sorţi a tabloului principal Stars Open va avea loc la în prezenţa artiştilor participanţi, în 26 aprilie, la Arenele BNR.

Horaţiu Mălăele a declarat, pentru tennisone.ro, că e pregătit să-şi "stârpească" toţi adversarii şi să scrie istorie la acest turneu. "Sunt pregătit să-mi stârpesc toţi adversarii care îmi vor ieşi în cale anul acesta. Îmi doresc să scriu istorie la acest turneu şi să mă distrez alături de prietenii mei artişti pe care îi aştept cu drag", a spus Mălăele.

La rândul său, finalistul de anul trecut al turneului, Cornel Ilie, a anunţat că-l va suna pe câştigătorul primei ediţii, Augustin Viziru şi îi va spune că turneul a fost anulat. "Voi face multe antrenamente, iar lui Augustin îi dau telefon să-i spun că s-a anulat turneul şi să nu mai vină anul ăsta", a adăugat Cornel Ilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici