Manchester City a câştigat Cupa Angliei

Manchester City a învins sâmbătă pe Manchester United cu 2-1 în finala Cupei Angliei, graţie dublei reuşite de Ilkay Gundogan.

679 afișări
Imaginea articolului Manchester City a câştigat Cupa Angliei

Manchester City, Facebook

Căpitanul lui City, Gundogan, a marcat cel mai rapid gol din istoria finalei Cupei, la 12 secunde după startul meciului, potrivit Reuters.

United a egalat printr-un penalty transformat de Bruno Fernandes în minutul 33.

Dar Gundogan a restabilit avantajul lui City la şapte minute după pauză, iar echipa lui Pep Guardiola a rezistat presiunii şi a câştigat trofeul pentru a şaptea oară.

Campioana din Premier League o va înfrunta pe Inter Milano în finala Ligii Campionilor, sâmbăta viitoare, iar o victorie îi va permite să egaleze tripla reuşită de United în sezonul 1998-1999: titlul în Premier League, Cupa Angliei şi trofeul Champions League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici