Manea: Am pierdut pentru că am făcut un joc modest

Directorul tehnic al FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că formaţia antrenată de Viorel Hizo că a făcut un joc modest, motiv pentru care a pierdut partida cu Astra Ploieşti, scor 1-3 (1-2).

20 afișări
Imaginea articolului Manea: Am pierdut pentru că am făcut un joc modest

Manea: Am pierdut pentru că am făcut un joc modest (Imagine: Mediafax Foto)

"Îmi e frică de fiecare joc pe care-l jucăm împotriva echipelor mici şi am avut dreptate. Am întâlnit un adversar motivat şi am pierdut pentru că am făcut un joc modest, ca să nu spun slab. E o situaţie dificilă pentru noi, pentru că este primul joc în care primim trei goluri, lucru care ne-a mâhnit, cu atât mai mult cu cât am întâlnit o nou-promovată. Sper să fi fost doar un accident, pentru că altfel ne aşteaptă două săptămâni grele", a spus Manea.

Nicolae Manea a precizat că jucătorii cu care Rapid se mândrea în urmă cu o etapă au avut fluctuaţii de formă. "Aceşti copii (n.r. - jucătorii echipei Astra Ploieşti, Marius Alexe şi Liviu Ganea) au făcut un meci foarte bun şi cred că i-a motivat faptul că au jucat împotriva noastră. Una peste alta, a fost o victorie meritată a Astrei, în vreme ce noi vom avea la dispoziţie două săptămâni ca să ne revenim. Nu am avut un joc colectiv, am încercat să rezolvăm totul individual, iar copiii noştri, cu care ne mândream acum o etapă, au fluctuaţii de formă", a menţionat oficialul grupării giuleştene.

Directorul tehnic a participat la conferinţa de presă în locul antrenorului Viorel Hizo, despre care a spus că nu s-a prezentat la întâlnirea cu reprezentanţii mass-media pentru că s-a simţit rău.

Formaţia Astra Ploieşti a obţinut, sâmbătă, prima victorie din acest sezon al Ligii I, după ce a învins, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Rapid Bucureşti, într-o partidă contând pentru etapa a V-a, întreruptă, în prima repriză de arbitrul Marian Bordean din cauza suporterilor bucureşteni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici