Manuel Neuer, votat cel mai bun portar care evoluează la cluburile din Europa

Într-un studiu publicat de Marca, fanii au ales dintr-un top zece, care este cel mai bun portar care evoluează la cluburile din Europa. Printre cei nominalizaţi se află portarii cluburilor mari precum Barcelona, Real Madrid sau Bayern Munchen.

224 afișări
Imaginea articolului Manuel Neuer, votat cel mai bun portar care evoluează la cluburile din Europa

Manuel Neuer, votat cel mai bun portar care evoluează la cluburile din Europa

Locul 1 este ocupat de goalkeeper-ul lui Bayern Munchen, Manuel Neuer. Neînvinsă în ultimele 15 meciuri, Bayern Munchen este calificată în sferturile de finală ale competiţiei Champions League, în semifinalele Cupei Germaniei şi ocupă primul loc în Bundesliga. Toate acestea demonstrează perioada bună prin care trec ”bavarezii”, lucru care susţine prima poziţie a portarului german.

Podiumul este completat de Thibaut Courtois, portarul liderului din Premier League, Chelsea şi David de Gea, omul de bază al echipei antrenate de Mourinho, Manchester United.

Portarii marilor rivale din La Liga, Barcelona şi Real Madrid ocupă poziţiile 7, respectiv 9 în urma alegerilor făcute de fanii, informează Marca.

TOP 10 Goalkeeperi

Manuel Neuer (Bayern Munchen)

Thibaut Courtois (Chelsea)

David De Gea (Manchester United)

Gianluigi Buffon (Juventus)

Oblak (Atletico Madrid)

Iker Casillas (Porto)

Ter Stegen (Barcelona)

Gianluigi Donnarumma (AC Milan)

Keylor Navas (Real Madrid)

Hugo Lloris (Tottenham Hotspur).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici