Marian Iancu: FC Timişoara nu este pregătită de Liga Campionilor

Preşedintele clubului FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, marţi, că echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău nu este pregătită pentru a evolua în Liga Campionilor şi că unii jucători şi-au demonstrat limitele în meciul cu VfB Stuttgart, pierdut cu scorul de 0-2.

17 afișări
Imaginea articolului Marian Iancu: FC Timişoara nu este pregătită de Liga Campionilor

Răzvan Lucescu, Marian Iancu și Emil Roșianu au urmărit partida FC Timișoara - VfB Stuttgart (Imagine: Mediafax Foto)

"Până aici am putut merge. Sunt doar 2-3 jucători de la FC Timişoara care în această seară ar fi putut merge mai departe. Sunt alţi jucători care au o limită, iar mulţi şi-au arătat-o astăzi. Nu suntem pregătiţi de Liga Campionilor. Am avut o problemă şi pentru faptul că sunt accidentaţi unii jucători importanţi. Nu primul gol a fost cel care ne-a învins, ci al doilea, care a venit pe fondul unei somnolenţe totale din partea jucătorilor noştri", a declarat Iancu la Gsp TV.

Oficialul timişorean a menţionat că speră ca în grupele Ligii Europa să se califice toate echipele româneşti care luptă pentru asta, pentru ca România să adune cât mai multe puncte.

Pe de altă parte, jucătorul Dan Alexa a declarat că sunt şanse minime ca Timişoara să se califice mai departe.

"Este o înfrângere care ne oferă şanse minime în meciul retur. Am pierdut un joc care la asemenea nivel costă. Poate ne-ar fi trebuit o concentrare mai mare, s-au luat golurile pe nişte greşeli personale. Avem şanse mici de calificare", a spus jucătorul.

Formaţia FC Timişoara a pierdut, marţi, cu scorul de 0-2 (0-2), meciul susţinut pe stadionul Dan Păltinişanu, în compania echipei germane VfB Stuttgart, contând pentru prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici