Marian Pană: Arbitrii trebuie să se gândească foarte bine când acordă penalti

Tehnicianul echipei Universitatea Cluj, Marian Pană, a declarat, vineri seară, după remiza cu FC Vaslui, scor 1-1, în care vasluienii au înscris din penalti, că arbitrii ar trebui să se gândească foarte bine când acordă lovituri de pedeapsă, deoarece el a văzut că nu era cazul.

13 afișări
Imaginea articolului Marian Pană: Arbitrii trebuie să se gândească foarte bine când acordă penalti

Marian Pană: Arbitrii trebuie să se gândească foarte bine când acordă penalti (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"În timpul jocului, la cum am văzut faza, am zis că nu e penalti. E păcat, arbitrii trebuie să se gândească foarte bine când iau astfel de decizii pentru că avem şi noi familiii acasă şi s-ar putea să ajungem să nu mai avem ce să le punem pe masă", a spus Pană.

Marian Pană şi-a lăudat jucătorii pentru dăruire: "E primul punct, ceea ce este foarte important pentru echipă şi pentru moral. Băieţii au arătat că putem foarte mult, îi felicit pe cei care au jucat şi au pus osul serios în ciuda terenului impracticabil. Avem nevoie de luptători în echipă şi ei au înţeles mesajul. Cred că suntem pe drumul cel bun".

Tehnicianul a precizat că nu a mai avut niciodată parte de un meci disputat în condiţii atât de dificile. "Nicidată n-am trăit o asemenea vreme, nu ştiu ce au discutat arbitrii între ei, dacă ei au considerat că trebuie reluat meciul atunci aşa a fost", a adăugat el.

Pană, care la antrenamentele din această săptămână a fost înjurat de fanii clujeni, i-a felicitat pe suporteri pentru modul în care au susţinut echipa la Alba Iulia: "Nu ştiu dacă cu acest rezultat i-am împăcat pe fani, cert este că trebuie să-i felicit pentru modul cum ne-au încurajat în ciuda vremii".

Formaţiile Universitatea Cluj şi FC Vaslui au remizat, scor 1-1 (0-0) , vineri, în primul meci al etapei a III-a a Ligii I, partidă care a fost întreruptă de două ori din cauza unei furtuni care s-a abătut asupra stadionului "Cetate", din Alba Iulia. Golurile au fost marcate de Wesley, în minutul 80, din penalti, pentru clujeni egalând Cvirik, în minutul 84.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici