Mark Wotte nu mai este antrenorul Universităţii Craiova - oficial

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Mark Wotte, şi secundul său Gerard van Ruitenburg au fost suspendaţi pentru o perioadă de 30 de zile din funcţiile pe care le ocupau la gruparea olteană, din cauza rezultatelor slabe obţinute în retur, informează site-ul oficial al clubului.

26 afișări
Imaginea articolului Mark Wotte nu mai este antrenorul Universităţii Craiova - oficial

Mark Wotte nu mai este antrenorul Universităţii Craiova - oficial (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Olandezul Mark Wotte nu mai este antrenorul Universităţii Craiova. Acesta, împreună cu secundul său, Gerard van Ruitenburg, au fost suspendaţi din funcţie pentru o perioadă de 30 de zile, în urma rezultatelor slabe obţinute de Universitatea Craiova în acest retur. Pentru finalul de campionat, de pregătirea echipei se vor ocupa Eugen Trică şi George Biţă", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, fcuniversitatea.ro.

Mijlocaşul Eugen Trică a condus antrenamentul efectuat, luni dimineaţă, de echipa Universitatea Craiova, la şedinţă asistând şi tehnicianul Ilie Balaci.

Echipa Universitatea Craiova a plecat, luni după amiază, la Bucureşti, iar a doua zi se va îndrepta spre Piatra Neamţ, unde miercuri va întâlni formaţia Ceahlăul, în etapa a XXXI-a a Ligii I.

Duminică, surse din cadrul clubului oltean au declarat că patronul grupării, Adrian Mititelu, a decis să renunţe la serviciile tehnicianului Mark Wotte, după înfrângerea, cu scorul de 3-1, înregistrată în partida de sâmbătă, cu Internaţional Curtea de Argeş, conducerea tehnică a formaţiei urmând a fi preluată de Eugen Trică. Însă oficialii Universităţii Craiova au postat un comunicat pe site-ul oficial, prin care au dezminţit aceste informaţii.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici