Mark Zuckerberg a câştigat aurul şi argintul în primul său turneu de Jiu-Jitsu

Mark Zuckerberg, directorul general al Meta, a câştigat două medalii la un turneu de jiu-jitsu brazilian organizat sâmbătă la un liceu din Silicon Valley.

1316 afișări
Imaginea articolului Mark Zuckerberg a câştigat aurul şi argintul în primul său turneu de Jiu-Jitsu

Sursa foto: Twitter

Zuckerberg, în vârstă de 38 de ani, a participat la competiţia BJJ Tour din Woodside, California. Zuckerberg a câştigat medalia de aur la categoria Nogi Master 1 White Belt Feather Weight Division şi medalia de argint la Gi Master 2 White Belt Feather Weight Division, a confirmat BJJ Tour.
 
"Am concurat la primul meu turneu de jiu jitsu şi am câştigat câteva medalii pentru echipa Guerrilla Jiu Jiu Jitsu", a postat Zuckerberg pe Facebook. Postarea a adunat peste 40.000 de comentarii, inclusiv de la luptătorul UFC Conor McGregor şi de la campionul mondial de jiu-jitsu Bernardo Faria, relatează CNN
 
Într-un episod din 2022 august al podcastului "Joe Rogan Experience", Zuckerberg a declarat că a descoperit că jiu-jitsu îl ajută să îşi sporească energia şi să se concentreze la locul de muncă. El a numit sportul "primal". Zuckerberg a început să practice acest sport în timpul pandemiei.
 
Antrenorul lui Zuckerberg a declarat că a fost inspirat de capacitatea celebrului fondator al Facebook de a continua să înveţe noi abilităţi şi de a accepta provocări pentru el însuşi.
 
"Să-l văd pe Zuck concurând a fost destul de epic", a declarat antrenorul lui Zuckerberg, Kai Wu. "Niciun meci nu a fost uşor şi totul a fost câştigat. A fost o onoare să îl pot ajuta la antrenament şi să ofer orice sfat pe care l-am putut oferi.
 
Zuckerberg şi-a propus o serie de provocări anuale, printre care învăţarea limbii chineze şi uciderea cărnii pe care o mănâncă. El a reuşit să ţină un discurs de 20 de minute în mandarină în timp ce vizita Universitatea Tsingua din Beijing în 2015.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici