Massone trebuie să prezinte o scrisoare de garanţie bancară de 1 milion euro la preluarea FC Rapid

Investitorul Angelo Massone trebuie să prezinte o scrisoare de garanţie bancară de 1 milion de euro la semnarea contractului de cumpărare a pachetului majoritar de acţiuni al FC Rapid de la actualul proprietar, Adrian Zamfir, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării giuleştene.

163 afișări
Imaginea articolului Massone trebuie să prezinte o scrisoare de garanţie bancară de 1 milion euro la preluarea FC Rapid

Massone trebuie să prezinte o scrisoare de garanţie bancară de 1 milion euro la preluarea FC Rapid (Imagine: Bogdan Maran / Mediafax Foto)

Scrisoarea de garanţie va avea ca beneficiar FC Rapid, suma urmând să fie folosită de conducere pentru achitarea a două-trei salarii restante către jucători şi restul angajaţilor, dar şi pentru realizarea unor transferuri.

Conform surselor citate, Massone şi Zamfir vor semna un antecontract până cel târziu miercuri, dată la care expiră opţiunea de cumpărare aflată în vigoare. După semnarea antecontractului se va aştepta eliberarea de către banca emitentă a scrisorii de garanţie, procedură care va dura aproximativ o săptămână.

Contractul de vânzare-cumpărare, document care va oficializa definitiv intrarea clubului Rapid în posesia lui Angelo Massone, va avea obligatoriu ataşat scrisoarea de garanţie. Adrian Zamfir va încasa în urma tranzacţiei suma simbolică de 1 euro de la Angelo Massone.

Omul de afaceri italian, un apropiat al fostului manager sportiv Renzo Rossi, s-a aflat săptămâna trecută la Bucureşti timp în care a pus la punct cu Adrian Zamfir detaliile privind preluarea pachetului majoritar al FC Rapid. El s-a întâlnit vineri şi cu jucătorii din lot în cantonamentul echipei de la Centrul de Fotbal Mogoşoaia după care a plecat în Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici