MECIUL DE BOX dintre Lucian Bute şi Denis Gracev, primul după înfrângerea suferită de puglistul român

Meciul de box dintre Lucian Bute şi rusul Denis Gracev se va disputa în această seara la Centre Bell din Montreal (duminică, ora 4.00, pentru România). Acesta va fi primul meci al românului după înfrângerea suferită în faţa lui Carl Froch, pe 26 mai anul acesta, atunci când a pierdut centura mondială IBF.

3820 afișări
Imaginea articolului MECIUL DE BOX dintre Lucian Bute şi Denis Gracev, primul după înfrângerea suferită de puglistul român

MECIUL DE BOX dintre Lucian Bute şi Denis Gracev, primul după înfrângerea suferită de puglistul român (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Gala va fi transmisă în direct pe voyo.ro şi pe posturile TV Dolce Sport şi Money TV.

Cei doi pugilişti au trecut cântarul oficial care a avut loc înaintea partidei programată la Centre Bell, cei doi încadrându-se în limintele categoriei.

LUCIAN BUTE a cântărit 77 kilograme în timp ce advesarul său a avut 76,9 kilograme, astfel că ambii pugilişti s-au încadrat în limitele categoriei.

Bute nu este singurul român care va urca în ring la gala de la Centre Bell din Montreal. Dinu Bogdan va lupta şi el, împotriva canadianului Eric Martel Bahoeli.

Grachev (12-0-1, 8 KO) este campion NABF la semigrea şi mai practică şi kickboxing, unde are un bilanţ de 17 victorii şi două înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici