Meciul Dinamo-CSM Poli Iaşi se joacă duminică. Florin Prunea: "Va fi ca o finală pentru noi"

Preşedintele executiv al echipei CSM Poli Iaşi, Florin Prunea, crede că meciul cu Dinamo, programat duminică, de la 20:30, în etapa a 21-a din Liga 1, va fi unul decisiv pentru soarta formaţiei sale.

532 afișări
Imaginea articolului Meciul Dinamo-CSM Poli Iaşi se joacă duminică. Florin Prunea: "Va fi ca o finală pentru noi"

Meciul Dinamo-CSM Poli Iaşi se joacă duminică. Florin Prunea: Va fi ca o finală pentru noi

"Este un meci care va da linia echipei pentru anul viitor. Va fi ca o finală pentru noi, este cea mai importantă partidă a anului. Situaţia noastră este extrem de delicată în clasament şi trebuie să câştigăm neapărat acest meci. Nu avem ce să facem cu un punct. Am avut o discuţie şi cu jucătorii în vestiar şi le-am transmis că acest meci trebuie câştigat. Nu avem voie să ne comportăm ca la Cluj, în Cupă. Nu e posibil să te prezinţi de maniera asta. Avem 22 de puncte şi dacă nu încheiem anul cu 25 de puncte vom avea probleme mari în continuare. I-am avertizat pe jucători şi sper să dea totul pe teren pentru a lua cele trei puncte", a declarat Florin Prunea, potrivit ProSport.

Florin Prunea nu crede că echipa sa este avantajată pentru că a disputat meciul din Cupa României cu două zile înaintea celor de la Dinamo.

"Chiar dacă am jucat cu două zile înainte, nu cred că este un avantaj. Dinamo este o echipă puternică, cu un lot valoros. Va fi un meci extrem de dificil, dar trebuie să ne impunem. Nu mă interesează forma prin care trece Dinamo, ci doar echipa mea. Noi trebuie să facem un joc foarte bun şi să luăm cele trei puncte", a mai spus Prunea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici