Meciul Internaţional Curtea de Argeş - CFR Cluj, întrerupt 20 de minute din cauza ceţii

Meciul Internaţional Curtea de Argeş - CFR Cluj-Napoca, care se dispută luni, la Mioveni, în cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, a fost întrerupt în minutul 20, la scorul 0-0, din cauza ceţii.

19 afișări
Imaginea articolului Meciul Internaţional Curtea de Argeş - CFR Cluj, întrerupt 20 de minute din cauza ceţii

Meciul Internaţional Curtea de Argeş - CFR Cluj, întrerupt 20 de minute din cauza ceţii

Partida a fost reluată după ce a fost întreruptă timp de aproximativ 20 de minute din cauza ceţii.

Meciul, care se dispută, luni, la Mioveni, a fost întrerupt în minutul 20, la scorul 0-0.

Arbitrul Victor Berbecaru a decis întreruperea temporară a jocului, din cauza vizibilităţii scăzute.

Fotbaliştii au plecat la vestiare şi au aşteptat câteva minute, după care au fost chemaţi pe teren de centralul întâlnirii, deoarece ceaţa s-a mai rispit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici