Meciul Serbia - Albania: Platini consideră că incidentele nu au nicio scuză

Preşedintele UEFA, Michel Platini, consideră "fără nicio scuză" incidentele care au condus la suspendarea meciului Serbia - Albania, din preliminariile Euro-2016, conform şefului cabinetului de presă, informează AFP.

318 afișări
Imaginea articolului Meciul Serbia - Albania: Platini consideră că incidentele nu au nicio scuză

Meciul Serbia - Albania: Platini consideră că incidentele nu au nicio scuză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fotbalul trebuie să strângă oamenii şi jocul nostru nu trebuie amestecat sub nicio formă cu politica. Incidentele de la Belgrad nu au nicio scuză", a scris pe Twitter, Pedro Pinto, şeful cabinteului de presă al preşedintelui UEFA.

Pedro Pinto a precizat că Platini este "profund întristat" de aceste evenimente.

Incidentele care au dus la întreruperea meciului Serbia - Albania au izbucnit după ce o dronă pe care era arborat drapelul cu o hartă reprezentând "Marea Albanie" a survolat stadionul. Drona a provocat furia jucătorilor sârbi, Stefan Mitrovici reuşind să prindă acest steag, moment în care a izbucnit o încăierare generală pe teren, iar fanii au intrat în suprafaţa de joc. Meciul a fost întrerupt în minutul 41, la scorul de 0-0.

La meciul de pe Stadionul Partizan asistau peste 20.000 de spectatori, între care şi preşedintele Serbiei.

Echipa naţională a Albaniei a fost aşteptată, miercuri, la Tirana, de ministrul albanez al Educaţiei şi Sportului, Lindita Nikolli, de adjunctul vicepremierului Niko Peleshi, dar şi de mii de suporteri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici