Meciurile din Grupa I de la Fed Cup, afectate de epidemia cu noul coronavirus din China. Anunţul organizatorilor

Meciurile din Grupa I Asia/Oceania din cadrul turneului de Fed Cup, care erau programate să se desfăşoare în oraşul Dongguan, din China, în perioada 4-8 februarie, se vor juca acum în Nur-Sultan din Kazakhstan. Partidele de tenis au fost mutate din cauza coronavirusului.

569 afișări
Imaginea articolului Meciurile din Grupa I de la Fed Cup, afectate de epidemia cu noul coronavirus din China. Anunţul organizatorilor

Meciurile din Grupa I de la Fed Cup, afectate de epidemia cu noul coronavirus din China. Anunţul organizatorilor

Meciurile de fotbal, de box şi baschet vor suferi şi ele modificări din cauza virusului din China.

Partidele din grupa B din runda a treia a turneului de calificare AFC Women la Jocurile Olimpice de la Tokyo din vara anului 2020, ce trebuiau să aibă loc în oraşul Wuhan, în perioada 3-9 februarie, se vor desfăşura la Sydney.

Tot în oraşul Wuhan erau programate meciuri de calificare la JO, box, în perioada 3-14 februarie. Acestea au fost amânate şi se caută încă oraşul care le va găzdui, dar şi data.

În ceea ce priveşte meciul din Supercupa Chinei, dintre echipele Guangzhou Evergrande şi Shanghai Shenhua, care trebuia să aibă loc la 5 februarie, a fost amântat, la fel ca şi startul Ligii chineze de baschet.

Play-off-ul Ligii Campionilor a Asiei dintre Shanghai SIPG şi Buriram United (Thailanda) va avea loc marţi, 28 ianuarie, cu porţile închise.

Potrivit bbc.com, până acum 56 de oameni au murit din cauza coronavirusului şi în jur de 2000 de oameni suferă de cest virus, potrivit autorităţilor chineze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici