Medicii, nevoiţi să infirme zvonuri privind moartea lui Michael Schumacher

Medicii care îl tratează pe Michael Schumacher au fost nevoiţi să nege zvonurile apărute pe reţelele de socializare privind moartea fostului pilot de Formula 1.

4855 afișări
Imaginea articolului Medicii, nevoiţi să infirme zvonuri privind moartea lui Michael Schumacher

Medicii, nevoiţi să infirme zvonuri privind moartea lui Michael Schumacher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Medicii de la spitalul din Grenoble, Franţa, au negat zvonurile privind decesul pilotului, apărute pe reţele precum Twitter, informează NBC Sports.

”Spitalul neagă faptul că Michael Schumacher a murit”, a declarat un purtător de cuvânt al unităţii medicale.

În urmp cu o săptămână, sedativele administrate lui Michael Schumacher au fost diminuate pentru a permite începerea unui proces de trezire, care ar putea dura mult timp.

Schumacher se află sub supraveghere permanentă, este hrănit cu ajutorului unui tub prin stomac şi respiră cu ajutorul aparatelor.

Michael Schumacher, 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori, fiind în comă indusă de la internarea sa într-un spital din Grenoble.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici