Medicul echipei CSU Craiova: Valentin Mihăilă a fost inconştient între 30 de secunde şi un minut. Avea convulsii | VIDEO

Medicul echipei CSU Craiova, Claudiu Stamatescu, a anunţat, sâmbătă, că fotbalistul Valentin Mihăilă, care a fost dus cu ambulanţa la spital în timpul meciului cu CSM Politehnica Iaşi, a fost inconştient între 30 de secunde şi un minut şi că avea convulsii şi mandibula blocată.

3712 afișări
Imaginea articolului Medicul echipei CSU Craiova: Valentin Mihăilă a fost inconştient între 30 de secunde şi un minut. Avea convulsii | VIDEO

Medicul echipei CSU Craiova: Valentin Mihăilă a fost inconştient între 30 de secunde şi un minut. Avea convulsii

Doctorul echipei CSU Craiovei, Claudiu Stamatescu, a dat asigurări că jucătorul oltenilor este acum în afara oricărui pericol.

"Este recuperat în totalitate. A făcut toate investigaţiile necesare, pentru a evita o anumită afecţiune ascunsă. A rămas la Iaşi, sub supravegherea unui medic de la Poli, şi a făcut investigaţii suplimentare, tomograf, iar starea lui este foarte bună. Era foarte bine încă din momentul în care ajunsese la spital. Avea o jenă la nivelul mandibulei, avea o mică durere la braţ, pentru că a căzut cu capul pe braţul stâng, însă totul este ok. Cred că în două-trei zile o să fie 100% apt pentru antrenamente fără probleme", a explicat Stamatescu, la DigiSport.

Medicul a precizat că fotbalistul a fost inconştient între 30 de secunde şi un minut şi că e posibil ca ambulanţa să fi intervenit mai târziu decât ar fi fost normal.

"Era inconştient când am ajuns la el, avea un fel de convulsii, mandibula blocată. În astfel de situaţii, e foarte periculos să intri în panică. Aveam de lucrat şi cu jucătorii care erau agitaţi şi efectiv nu ne dădeau spaţiu să facem ce trebuie pentru primul ajutor. Mihăilă şi-a revenit înainte de a fi urcat în ambulanţă, a fost inconştient între 30 de scunde şi un minut. La spital era deja conştient, dar trebuia să-l transportăm acolo pentru a-i face toate investigaţiile. Sunt destul de frecvente astfel de situaţii, în special în box, dar viaţa lui putea fi pusă în pericol. E posibil ca ambulanţa să fi intervenit puţin mai târziu decât ar fi fost normal, dar când a intrat Mihăilă începuse să-şi revină", a spus Stamatescu.

Doctorul a mai spus că Laurenţiu Rus, cel care l-a lovit pe Valentin Mihăilă cu pumnul în zona gâtului, a mers la spital şi a fost tot timpul lângă acesta.

Fotbalistul în vârstă de 18 ani a fost transportat la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Spiridon" din Iaşi după ce s-a prăbuşit pe gazon în urma unui pumn primit în zona gâtului din partea jucătorului gazdelor, Laurenţiu Rus, care a fost eliminat imediat din joc. Valentin Mihăilă a fost imobilizat cu un guler cervical, urcat în ambulanţă şi dus la spital. În locul său a fost introdus Fedele. Meciul a fost câştigat de CSU Craiova, scor 3-0.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici