Mencucci: Cred că la jumătatea lunii aprilie se va clarifica situaţia lui Mutu

Administratorul delegat al clubului Fiorentina, Sandro Mencucci, a declarat, luni, că în opinia sa situaţia atacantului Adrian Mutu, suspendat provizoriu în aşteptarea unei decizii definitive în cazul de dopaj cu sibutramină, se va clarifica la jumătatea lunii aprilie, informează firenzeviola.it.

13 afișări
Imaginea articolului Mencucci: Cred că la jumătatea lunii aprilie se va clarifica situaţia lui Mutu

Mencucci: Cred că la jumătatea lunii aprilie se va clarifica situaţia lui Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Încă nu a fost stabilită data audierii. În orice caz, cred că la jumătatea lunii aprilie se va clarifica situaţia", a spus Mencucci la Radio Blu.

Pe de altă parte, Adrian Mutu a fost prezent, duminică, la Centrul Hipic din San Zeno, unde se desfăşoară mai multe concursuri de echitaţie.

Adrian Mutu este suspendat provizoriu de către CONI, fiind în aşteptarea unei decizii definitive în cazul de dopaj cu sibutramină. Fotbalistul a fost audiat, la 3 martie, în cazul de dopaj în care este implicat.

Scandalul de dopaj în cazul lui Adrian Mutu, al doilea în cariera românului, a izbucnit la 28 ianuarie, când Comitetul Olimpic Italian (CONI) a anunţat că atacantul Fiorentinei a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei. La numai 24 de ore, CONI a informat că este pozitiv şi rezultatul testului efectuat de Mutu după meciul Lazio - Fiorentina, din Cupa Italiei, care a avut loc în 20 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici