Mircea Lucescu neagă că ar fi fost contactat să preia pe Internazionale Milano

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a negat, luni, la postul Italia 2, că ar fi fost contactat de preşedintele clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, pentru a prelua funcţia de antrenor principal al formaţiei italiene din sezonul viitor

123 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu neagă că ar fi fost contactat să preia pe Internazionale Milano

Mircea Lucescu neagă că ar fi fost contactat să preia pe Internazionale Milano

"Nu este adevărat că Moratti m-a contactat. Am semnat prelungirea contractului cu Şahtior şi nu văd de ce aş vrea să plec de aici. Am o echipă buna, un public fantastic şi un preşedinte extraordinar. Am o echipă tânără şi nu are sens să schimb lucrurile. Este greu să găseşti persoana care să-i ajute pe tinerii fotbalişti să crească. Dacă voi mai reveni la Inter? Nu se ştie niciodată în viaţă, dar cred că vor găsi pe cineva mai entuziast şi disponibil. Mie îmi place să-mi respect contractul. Vreau să-mi respect preşedintele. Noi în fiecare an creştem ca echipă şi club. Nu voi pleca de la Şahtior", a spus Lucescu, informează tuttomercatoweb.com.

Presa italiană a scris că patronul echipei Internazionale Milano, Massimo Moratti, insistă pentru aducerea din sezonul viitor pe banca tehnică a antrenorului formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu.

Massimo Moratti l-a mai contactat pe Lucescu la 10 martie, după înfrângerea cu Bologna, dar tehnicianul român l-a refuzat şi şi-a prelungit înţelegerea cu Şahtior Doneţk.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici