Mircea Lucescu, printre favoriţii pentru postul de antrenor al Fenerbahce

Gruparea Fenerbahce negociază cu tehnicianul Christoph Daum pentru rezilierea contractului acestuia, iar printre favoriţii pentru preluarea postului de antrenor principal este Mircea Lucescu, de la Şahtior Doneţk, informează presa turcă.

14 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu, printre favoriţii pentru postul de antrenor al Fenerbahce

Mircea Lucescu, printre favoriţii pentru postul de antrenor al Fenerbahce (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit cotidianului Star, Daum a avut deja o primă discuţie cu vicepreşedinţii grupării Fenerbahce, Murat Ozaydinli şi Cihan Kamer, în care a cerut patru milioane de euro pentru rezilierea contractului. Oficialii clubului din Istanbul i-au oferit tehnicianului două milioane de euro, ceea ce l-a nemulţumit pe german, care le-a spus celor doi vicepreşedinţi să discute cu avocatul său.

Star menţionează că Daum a fost sunat, miercuri, cu insistenţă de oficiali de la Hamburger SV, care i-au oferit un salariu superior celui de la Fenerbahce şi libertate în ceea ce priveşte achiziţionarea jucătorilor.

Jurnalul îi prezintă ca favoriţi pentru preluarea postului de antrenor principal al echipei Fenerbahce pe Mircea Lucescu, Roy Hodgson şi Luis Felipe Scolari. Preferatul conducerii clubului turc este Lucescu, deoarece acesta a antrenat anterior echipele Galatasaray şi Beşiktaş şi cunoaşte mai bine fotbalul turc. "Însă dacă românul va dori să rămână la Şahtior până în ianuarie, obligatoriu Fenerbahce se va orienta către Hodgson şi Scolari", adaugă jurnalul turc Star.

Presa turcă a mai scris la începutul acestei luni că gruparea Fenerbahce l-ar putea aduce la conducerea tehnică pe Mircea Lucescu, la finalul sezonului, în cazul în care Christoph Daum nu va convinge conducerea clubului că greşelile din actualul campionat nu vor fi repetate. Între timp, Fenerbahce a ratat câştigarea titlului în Turcia, terminând campionatul pe locul al doilea, după Bursaspor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici