Mircea Sandu a primit un trofeu de excelenţă din partea Ministerului Tineretului şi Sportului

Preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, a primit din partea Ministerului Tineretului şi Sportului un trofeu de excelenţă pentru contribuţia la promovarea României în sport şi prin sport, informează site-ul oficial al federaţiei.

278 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu a primit un trofeu de excelenţă din partea Ministerului Tineretului şi Sportului

Mircea Sandu a primit un trofeu de excelenţă din partea Ministerului Tineretului şi Sportului (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Preşedintele de onoare al Federaţiei Române de Fotbal, domnul Mircea Sandu, a primit, din partea doamnei Carmen Tocală, Ministru Secretar de Stat, un Trofeu de Excelenţă, acordat de Guvernul României, Ministerul Tineretului şi Sportului. Acest trofeu este menit să recompenseze contribuţia adusă în promovarea României, în sport şi prin sport, în întreaga sa activitate de preşedinte al FRF", se arată pe site-ul citat, care prezintă şi o poză cu Mircea Sandu şi Carmen Tocală ţinând în mâini trofeul.

Mircea Sandu a fost numit, miercuri, preşedinte de onoare al FRF de către Adunarea Generală a forului. El va avea o rentă viageră în valoare de 75.000 de euro anual, drept de administrare a etajului 2 al unei clădiri a FRF, orice intervenţie chirurgicală sau recuperare medicală plătită de FRF, o limuzină care aparţine FRF şi benzina decontată indiferent de numărul de kilometri parcurşi, telefon, personal anjagat cu salarii în limita a 5.000 de lei lunar, deplasări la meciurile echipei naţionale cu decontarea cazării la hotel de cinci stele şi diurnă de 500 de euro pe zi.

Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici