Mircea Sandu va candida pentru un nou mandat de preşedinte al FRF

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni, că va candida, la 25 ianuarie, pentru un nou mandat la conducerea FRF şi a adăugat că, în cazul realegerii sale, va face acelaşi lucru şi în 2014.

30 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu va candida pentru un nou mandat de preşedinte al FRF

Mircea Sandu va candida pentru un nou mandat de preşedinte al FRF (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Mi-am dat acordul pentru a candida la 25 ianuarie pentru un nou mandat. Sper ca şi în 2014 să pot candida din nou. Dacă nu câştig alegerile din acest an, nu voi mai candida în 2014. Am o strategie pe care o voi propune Adunării Generale. Am înţeles că vor candida Constantin Iacov, Sorin Răducanu... Dar trebuie să fi propus de un membru afiliat pentru a putea candida", a spus Sandu, la Gsp TV.

Rugat să comenteze posibila candidatură a fostului internaţional Gheorghe Popescu, Sandu, care conduce FRF din 1990, a afirmat: "Am câştigat fără drept de apel şi când am avut contracandidaţi. Nu l-am văzut foarte hotărât pe Gică Popescu. L-am văzut mai hotărât data trecută. Acum, l-am văzut mai preocupat de alte probleme, de afaceri, de familie... Eu sunt în relaţii bune cu Popescu".

Alegerile pentru postul de preşedinte al FRF vor avea loc la 25 ianuarie. Până în prezent, şi-au anunţat oficial candidatura Mircea Sandu, fostul finanţator al clubului Progresul, Constantin Iacov, şi fostul internaţional Octavian Popescu.

Gheorghe Popescu va anunţa, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă se va înscrie în cursa pentru şefia FRF. Popescu a candidat pentru prima dată la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal la alegerile din 2005. Atunci, Popescu a adunat 102 voturi din totalul celor 290 exprimate, câştigătorul, Mircea Sandu, strângând 187 de voturi, în timp ce un vot a fost anulat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici