Mititelu: Toate aceste maşinaţiuni de azi de la Craiova au fost premeditate

Finanţatorul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, într-o emisiune televizată, că evenimentele petrecute, miercuri, la Craiova, cu ocazia reunirii lotului, au fost premeditate la Bucureşti şi că va spune mai multe după conferinţa de presă a tehnicianului Victor Piţurcă.

27 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Toate aceste maşinaţiuni de azi de la Craiova au fost premeditate

Mititelu: Toate aceste maşinaţiuni de azi de la Craiova au fost premeditate (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"O să vorbesc pe îndelete mâine, dar să-l lăsăm pe domnul fost manager general să vorbească în conferinţa de presă. Voi demonta toate tâmpeniile pe care vrea să le facă domnul Piţurcă. Nu există niciun risc pentru Universitatea Craiova. Toate aceste maşinaţiuni de azi din Craiova au fost premeditate la Bucureşti şi fac parte dintr-un scenariu pe care o să-l deconspir mâine, probabil", a spus Mititelu, la GspTV.

Adrian Mititelu a afirmat că Victor Piţurcă nu a investit bani în clubul Universitatea Craiova, ci doar l-a împrumutat cu o sumă.

"Piţurcă nu a băgat niciun ban la Universitatea Craiova. A oferit o sumă de bani împrumut, dar nu în condiţii de gratuitate. Situaţia clubului Universitatea Craiova nu se tranşează în localuri şi nu o decid angajaţii sau suporterii, să fie clar. Universitatea Craiova, în ultimii şase ani, a primit bani doar de la familia Mititelu. Restul e folclor", a completat patronul clubului oltean.

Consiliul de Administraţie al Universităţii Craiova, întrunit marţi seară, a decis suspendarea pe o perioadă nedeterminată a contractului de muncă al antrenorului Victor Piţurcă.

"Întrunit de urgenţă aseară, 11 ianuarie 2011, Consiliul de Administraţie al SC Fotbal Universitatea Craiova SA a hotărât următoarele:1.- suspendarea contractului de muncă, pe o perioadă nedeterminată, al domnului Piţurcă Victor; - suspendarea contractului de muncă, pe o perioadă nedeterminată, al domnului Neagoe Eugen; - suspendarea contractelor de muncă, pe o perioadă nedeterminată, ale domnilor Boldici Gabriel, Cristescu Silvian, Tudor Martin, Dima Marius, Marin Florin; 2. Amânarea reunirii lotului de jucători al FC Universitatea Craiova pentru ziua de vineri, 14 ianuarie 2011. 3.Până duminică, 16 ianuarie 2011, va fi numit un staf tehnic interimar", se arată în comunicatul grupării oltene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici