Contractul lui Piţurcă la Universitatea Craiova, suspendat

Consiliul de Administraţie al Universităţii Craiova, întrunit marţi seară, a decis suspendarea pe o perioadă nedeterminată a contractului de muncă al antrenorului Victor Piţurcă şi a stafului tehnic al acestuia.

29 afișări
Imaginea articolului Contractul lui Piţurcă la Universitatea Craiova, suspendat

Contractul lui Piţurcă la Universitatea Craiova, suspendat (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Întrunit de urgenţă marţi seară, Consiliul de Administraţie al Universităţii Craiova a decis următoarele: suspendarea contractului de muncă pe o perioadă nedeterminată a lui Victor Piţurcă, suspnedarea pe o perioadă nedeterminată a contractelor de muncă ale lui Eugen Neagoe, Gabriel Boldici, Silvian Cristescu, Martin Tudor, Marius Dima şi Florin Marin, amânarea reunirii locului de jucători pentru vineri, 14 ianuarie, urmând ca până duminică, 16 ianuarie, să fie numit un staf tehnic interimar", se arată într-un comunicat al grupării oltene.

Victor Piţurcă a preluat Universitatea Craiova la sfârşitul lunii august, în etapa a VI-a a Ligii I, în septembrie el semnând un contract pe cinci ani cu gruparea olteană.

În ultima perioadă, Piţurcă şi patronul Adrian Mititelu au avut disensiuni, finanţatorul afirmând că "regretă enorm" că l-a adus la echipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici