Monica Niculescu a câştigat Masters România

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu a câştigat, duminică, turneul feminin al Mastersului de la Bucureşti, învingând-o, în finală, pe Irina Begu, cu scorul de 1-6, 6-4, 6-1, într-o partidă care a durat două ore şi 27 de minute.

82 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu a câştigat Masters România

Monica Niculescu a câştigat Masters România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Monica Niculescu: Sunt foarte fericită pentru că am câştigat o vilă

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu a declarat că este foarte fericită pentru vila câştigată ca premiu la această competiţie.

"Sunt foarte fericită pentru că am muncit mult să câştig această vilă, iar meciurile au fost foarte grele. Toată lumea îmi spunea că voi câştiga, iar presiunea a fost foarte mare pe mine. Vreau să îi mulţumesc antrenorului meu şi părinţilor care m-au ajutat foarte mult. Abia aştept să mă mut în casă şi probabil că îmi voi petrece sărbătorile în ea. Este cel mai mare premiu pe care l-am câştigat vreodată. A fost prima oară când am jucat în Sala Polivalentă, în faţa atâtor oameni în România, şi sunt foarte mulţumită de ceea ce am realizat la acest turneu. Pentru 2009, îmi propun să ajung între primele 20 de jucătoare din lume, să joc cel mai bun tenis de care sunt capabilă, iar la Australian Open să ajung măcar în sferturile de finală", a spus câştigătoarea turneului de la Bucureşti.

 

Turneul este dotat cu premii în valoare de 600.000 de euro, care vor consta în obiecte.

Astfel, câştigătorii de la masculin şi de la feminin vor fi recompensaţi cu câte o casă.

Ocupanţii locului doi vor primi câte o maşină de teren, iar poziţia a treia va fi recompensată cu plata biletelor de avion pentru anul 2009, la deplasările la competiţii.

Sportivii care se vor clasa pe locul patru, vor primi computere în valoare de 2.000-2.500 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici