Monica Niculescu şi Margarita Gasparian au ratat calificarea în finala de dublu de la Miami Open

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu şi rusoaica Margarita Gasparian a fost învinsă de cuplul Timea Babos (Ungaria)/Iaroslava Şvedova (Kazahstan), cu 7-5, 4-6, 10-8, în semifinalele probei de dublu de la Miami, turneu dotat cu premii totale de 6.844.139 de dolari.

667 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu şi Margarita Gasparian au ratat calificarea în finala de dublu de la Miami Open

Monica Niculescu şi Margarita Gasparian au ratat calificarea în finala de dublu de la Miami Open (Imagine: AP / Mediafax Foto)

Babos şi Şvedova, favoritele numărul patru s-au impus după o oră şi 40 de minute de joc.

Monica Niculescu, locu 32 WTA la dublu şi Gasparian,locul 52 WTA la dublu, au condus cu 5-3 în primul set, dar au cedat în cele din urmă cu 5-7.

Pentru calificarea în semifinalele turneului din Florida, perechea Niculescu-Gasparian va primi pentru participare 82.410 dolari şi 390 de puncte WTA.

La simplu, Monica Niculescu a ajuns până în optimile de finală, unde a fost învinsă cu 6-2, 6-2 de britanica Johanna Konta, fiind recompensată pentru prestaţia sa cu 67.590 dolari şi 120 de puncte WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici