Moratti îi reproşează lui Mourinho că nu a ales bine momentul pentru a vorbi despre posibila plecare

Preşedintele clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, i-a reproşat tehnicianului Jose Mourinho, la postul Sky Italia, că nu şi-a ales bine momentul pentru a vorbi despre posibila plecare de la gruparea milaneză şi faptul că nu a discutat direct cu el.

17 afișări
Imaginea articolului Moratti îi reproşează lui Mourinho că nu a ales bine momentul pentru a vorbi despre posibila plecare

Moratti (D) îi reproşează lui Mourinho că nu a ales bine momentul pentru a vorbi despre posibila plecare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Momentul în care a vorbit nu a fost bine ales deoarece jucătorii citesc ziarele, la fel ca mine. Un dialog direct nu a existat, nici măcar o tentativă de a mă face să înţeleg despre ce este vorba. Am aflat din ziare", a spus Moratti.

Massimo Moratti a precizat că ar exista mijloace pentru ca Mourinho să fie determinat să rămână la Internazionale Milano, dar portughezul pare mai atras de "provocarea" Real Madrid. "Şi poate de bani", a adăugat Moratti.

Tehnicianul Jose Mourinho a declarat, imediat după finala Ligii Campionilor, câştigată de Internazionale Milano în faţa formaţiei Bayern Munchen, că este mai probabil să plece de la gruparea italiană, decât să rămână.

Potrivit presei sportive madrilene, Mourinho ar urma să semneze un contract pe patru ani cu Real Madrid şi să aibă un salariu anual de 10 milioane de euro la gruparea madrilenă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici