Murat Yakin, antrenorul FC Basel: După cum s-a derulat jocul, noi am pierdut două puncte

Tehnicianul FC Basel, Murat Yakin, a declarat, marţi seară, că, având în vedere desfăşurarea meciului cu Steaua, scor 1-1, în grupa E a Ligii Campionilor, poate spune că echipa sa a pierdut două puncte.

179 afișări
Imaginea articolului Murat Yakin, antrenorul FC Basel: După cum s-a derulat jocul, noi am pierdut două puncte

Murat Yakin (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"A fost un meci în care am pierdut două puncte având în vedere derularea jocului. Am ratat ocazii mari. Steaua a riscat şi asta ne-a determinat să nu mai avem siguranţă. La gol a fost dezorganizare în apărare şi de aceea am pierdut două puncte. Astăzi a fost un meci cu un adversar direct pentru locul 3. Acest rezultat ne va ajuta doar dacă vom câştiga meciul de acasă. Am încercat să menţinem 1-0 dar nu am reuşit. Steaua a scos de două ori de pe linia porţii. Fiecare echipă are şanse de calificare, dacă vom câştiga acasă, ne vom asigura locul trei şi apoi vom vedea cu Chelsea acasă şi Schalke în deplasare", a spus Yakin.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a obţinut primul punct în grupa E a Ligii Campionilor, după ce a încheiat la egalitate, marţi, pe Arena Naţională, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut în faţa echipei elveţiene FC Basel, în etapa a treia. Golurile au fost marcate de Diaz '48 pentru Basel şi Tatu '88 pentru Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici