Mutu îşi cere scuze: Nu ar fi trebuit să mă las implicat în acest incident stupid

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, şi-a cerut oficial scuze pentru incidentul din noaptea de vineri spre sâmbătă, atunci când a bătut un ospătar, printr-o scisoare trimisă la redacţia agenţiei Ansa.

35 afișări
Imaginea articolului Mutu îşi cere scuze: Nu ar fi trebuit să mă las implicat în acest incident stupid

Mutu îşi cere scuze: Nu ar fi trebuit să mă las implicat în acest incident stupid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să-mi cer scuze sincere în faţa patronilor, a clubului, a stafului tehnic, a colegilor de echipă şi a suporterilor. Îmi dau seama că acest incident nu ar fi trebuit să se întâmple. Nu ar fi trebuit să mă las implicat în acest incident stupid, ar fi trebuit să evit, mai ales având în vedere faptul că am petrecut o seară în compania unor prieteni veniţi din România, pe a căror fetiţă am botezat-o a doua zi la Biserica Ortodoxă din Florenţa", se arată în scrisoarea trimisă de Mutu agenţiei Ansa.

"Era ultima seară liberă înainte de revenirea mea completă la dispoziţia echipei după 10 luni de infern şi şi din această cauză regret amarnic ceea ce s-a întâmplat. Nu mi-am ajutat coechipierii într-un moment greu, însă din fericire, şi vreau să le mulţumesc public, au reuşit să aducă trei puncte importante pentru noi în meciul cu Bari. Acum nu-mi rămâne decât să mă concentrez la activitatea mea în teren. Suspendarea, în sfârşit, s-a încheiat şi eu vreau să dau totul pentru aceste culori, aceşti proprietari, această grupare care mi-au oferit mereu atât de mult", se arată în scrisoarea lui Mutu.

"Sunt încrezător în faptul că voi beneficia de înţelegerea tuturor", a adăugat Mutu.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, bărbatul lovit de român urmând să aibă nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. În momentul în care Poliţia a ajuns la locul incidentului, Adrian Mutu nu se mai afla acolo. Chelnerul în vârstă de 28 de ani din Kosovo a prezentat o plângere împotriva lui Adrian Mutu. Tânărul, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit "o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală".

Avocaţii Nino D'Avirro şi Michele Ducci au afirmat că reacţia atacantului Adrian Mutu, care a agresat un chelner la Florenţa, este urmare a unor serii repetate de ofense rasiste şi ameninţări că va avea aceeaşi soartă cu a Maricicăi Hăhăianu, românca de 32 de ani, bătută la Roma şi care a decedat.

Atacantul Adrian Mutu este suspendat până pe data de 29 octombrie, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an. El ar putea reveni pe teren, duminică, în partida Catania - Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici