Nadal a aterizat în Australia şi forţează marea revenire

Spaniolul se antrenează cu norvegianul Rune şi se declară pregătit să revină pe teren la turneul ATP 250 de la Brisbane, la aproape un an de la ultimul meci disputat.

82 afișări
Imaginea articolului Nadal a aterizat în Australia şi forţează marea revenire

Nadal a aterizat în Australia şi forţează marea revenire

La Brisbane, toţi ochii sunt pe Rafa. Ultimul meci l-a jucat pe 18 ianuarie, când cel care deţine 22 de titluri majore în carieră a pierdut în turul doi de la Australian Open împotriva lui Mackenzie McDonald.

Rafa, 37 de ani, va merge din nou la primul turneu major al anului, în Australia, dar „încălzirea” şi-o face la turneul ATP 250 de la Brisbane.

Ibericul a aterizat în capitala Queensland. Nadal a ajuns la Centrul de Tenis Queensland, locul care găzduieşte turneul, şi a început deja antrenamentele pentru evenimentul care va demara pe 31 decembrie, cu finala programată pe 7 ianuarie.

Rafa a testat deja terenul cu Holger Rune, cel care este cap de serie numărul 1 al turneului.

Ca să poată juca, ibericul a primit un wildcard, dar are de înfruntat jucători precum Dimitrov, Shelton, Humbert, Korda, Baez, Etcheverry şi Karatsev.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici