Nadal nu va reveni decât atunci când va fi apt sută la sută

Spaniolul Rafael Nadal, accidentat la genunchiul stâng, nu va reveni pe circuitul de tenis decât atunci când va fi apt sută la sută, a declarat sportivul cotidianului L'Equipe, care a publicat, marţi, un amplu interviu.

162 afișări
Imaginea articolului Nadal nu va reveni decât atunci când va fi apt sută la sută

Rafel Nadal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Situaţia este foarte clară: trebuie să mă îngrijesc mai întâi, să fiu perfect restabilit înainte de a decide unde şi când să joc. Nu voi reveni decât atunci când voi fi apt sută la sută. Nu vreau să mai joc cu îndoieli în privinţa capacităţii mele fizice", a subliniat fostul număr 1 mondial, care nu a mai jucat din 28 iunie, de la înfrângerea sa în turul doi la Wimbledon în faţa cehului Lukas Rosol. 

Jucătorul de 26 de ani suferă din primăvară de "de o inflamare a ţesutului gras interrotulian la genunchiul stâng (sindromul Hoffa)".

"În prezent nu sunt în stare să merg pe teren. Nu am mai atins racheta, dar muncesc mult în fiecare zi", a declarat Nadal. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici