Naţionala României a fost SUSPENDATĂ şi amendată de UEFA din cauza incidentelor de la meciul cu Serbia

Naţionala României va juca meciul contra Lituaniei (17 noiembrie, la Ploieşti), din Liga Naţiunilor, fără spectatori. Totul după ce la partida România - Serbia, ultraşii români au aprins torţe şi, la final, au pătruns pe teren.

2985 afișări
Imaginea articolului Naţionala României a fost SUSPENDATĂ şi amendată de UEFA din cauza incidentelor de la meciul cu Serbia

Naţionala României a fost SUSPENDATĂ şi amendată de UEFA

Anunţul a fost făcut de către Federaţia Română de Fotbal, prin intermediul unui comunicat oficial.

În plus, FRF a fost amendată cu 73.000 de euro. "Federaţia Română de Fotbal a fost informată joi, 25 octombrie 2018, cu privire la decizia luată de Comisia de Disciplină a UEFA în urma raportului întocmit la partida România – Serbia, din Liga Naţiunilor, din 14 octombrie, de pe Arena Naţională.

Astfel, FRF a fost sancţionată cu plata a 73.000 de euro pentru scandările rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice şi pătrunderea spectatorilor pe gazon. În plus, următorul joc de pe teren propriu din Liga Naţiunilor, România – Lituania, din 17 noiembrie, de la Ploieşti, programat pe stadionul “Ilie Oană”, se va disputa cu porţile închise.

FRF va solicita motivarea deciziei UEFA, urmând să analizeze oportunitatea formulării unui recurs", se arată în comunicatul FRF.

România a mai evoluat fără spectatori în grupa de Liga Naţiunilor în duelul cu Muntenegru de la Ploieşti, ca urmare a unei sancţiuni primite în preliminariile EURO 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici