Nebunia antrenorilor în Serie A: Simone Inzaghi îl păcăleşte pe patronul de la Lazio Roma şi merge la Inter Milano

  • Rămasă fără antrenor, Inter a fost nevoită să se mişte rapid.
  • Milanezii l-au ”răpit” pe Simone Inzaghi de la negocierile cu Lazio.
  • Inzaghi era unul dintre susţinătorii lui Ştefan Radu la gruparea din Roma.
176 afișări
Imaginea articolului Nebunia antrenorilor în Serie A: Simone Inzaghi îl păcăleşte pe patronul de la Lazio Roma şi merge la Inter Milano

Simone Inzaghi

Situaţia în Serie A seamănă cu nebunia antrenorilor care exista odinioară la Dinamo, unde schimbările se petreceau la foc automat.

Campioana Inter Milano l-a pierdut pe Antonio Conte, nemulţumit că patronul chinez vrea să vândă jucători, şi s-a orientat rapid către Simone Inzaghi, care le-a jucat o festă celor de la Lazio.

După ce îşi dăduse acordul că prelungeşte contractul Simone Inzaghi s-a răzgândit. ”Semnătura mea a existat, pe a lui a amânat-o”, s-a plâns patronul Claudio Lotito, care, ca să-i facă pe plac tehnicianului, i-a prelungit contractul unui dintre liderii vestiarului, românul Ştefan Radu. Acum, situaţia fostului dinamovist se poate complica, dacă va fi înscăunat un antrenor care nu-l place pe stoperul român.

Inter a cucerit titlul după 11 ani, dar antrenorul Antonio Conte a părăsit formaţia, dezamăgit de proiectul patronilor chinezi. Campioana s-a mişcat rapid şi a reuşit o mutare total neaşteptată. Simone Inzaghi, fostul tehnician al lui Lazio, va prelua formaţia din Milano, informează presa din Peninsulă, inclusiv Gazzetta dello Sport.

Simone Inzaghi ar fi trebuit să semneze astăzi prelungirea contractului cu Lazio, până în anul 2024. Negocierile cu preşedintele Lotito nu au decurs bine. Inter a intrat pe fir şi s-a mişcat rapid.

Tullio Tinti, avocatul lui Simone, a fost deja surprins la sediul campioanei Italiei. Conform informaţiilor din presa italiană, contractul va fi unul pe două sezoane, cu un salariu total de 4 milioane de euro, plus bonusuri de performanţă. Anunţul oficial urmează să fie făcut în orele următoare. 

Incertitudine există şi la Juventus Torino, care l-a substituit pe Andrea Pirlo cu Max Allegri. Favorit să o preia pe Juve era francezul Zinedine Zidane, proaspăt plecat de la Real Madrid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici