Neymar nu va evolua în Supercupa Europei

FC Barcelona a anunţat că atacantul brazilian Neymar suferă de oreion şi va lipsi de pe teren două săptămâni, astfel că el va rata Supercupa Europei, meci în care catalanii vor întâlni, marţi, la Tbilisi (Georgia), echipa FC Valencia, informează lequipe.fr.

362 afișări
Imaginea articolului Neymar nu va evolua în Supercupa Europei

Neymar (Foto: AFP / Mediafax Foto)

Fotbalistul nu va evolua nici în Supercupa Spaniei, competiţie care se dispută în dublă manşă, la 14 şi 17 august, şi în care Barcelona va juca împotriva formaţiei Athletic Bilbao.

La Tbilisi, antrenorul Luis Enrique nu va conta nici pe fundaşul stânga Jordi Alba, care a suferit o leziune musculară la piciorul drept.

Jordi Alba s-a accidentat în meciul amical în care FC Barcelona a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formaţia AS Roma.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici