Nicolae Manea: Mă aşteptam la un dezastru, dar nu a fost aşa

Tehnicianul echipei Gloria Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul din deplasare cu Rapid, scor 3-1, că deşi a pierdut i-a felicitat pe jucători, menţionând că se aştepta la un dezastru, dar nu a fost aşa.

183 afișări
Imaginea articolului Nicolae Manea: Mă aşteptam la un dezastru, dar nu a fost aşa

Nicolae Manea: Mă aşteptam la un dezastru, dar nu a fost aşa (Imagine: Eduard Andrei / MediafaxFoto)

"Chiar dacă am pierdut, i-am felicitat pe jucători pentru că e foarte greu să joci în 10 şi să mai fi şi condus cu 2-0. Sincer mă aşteptam la un dezastru, dar nu a fost aşa. Îmi pare rău că băieţii nu au rezistat până la pauză fără să primească gol, pentru că altfel ar fi fost jocul. Aţi văzut, şi Rapid s-a temut, iar pe final chiar au fost fluieraţi de suporteri pentru că nu mai atacau. Nu sunt dezamăgit, chiar am încercat să jucăm fotbal în seara asta. Nu a fost corectă eliminarea lui Cafasso şi nici penalti nu a fost la acea fază", a spus Manea.

Nicolae Manea consideră că arbitrajul de la meciul cu Rapid "a fost ciudat". "Dar nu are rost să discutăm pentru că am pierdut cu 3-1 până la urmă. Jocul Rapidului a suferit în anumite momente şi nu e bine, pentru că au meci cu Steaua. Dacă au o prestaţie la fel ca în seara asta nu le prea dau şanse în faţa Stelei. Rapid trebuie să se prezinte mai bine. Chiar am vorbit cu Copos şi i-am spus că la cât investeşte nu are acoperire", a adăugat tehnicianul.

Formaţia Rapid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I, în care gazdele au înscris două goluri din penalti şi oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 11.

Golurile au fost marcate de Herea '12 (penalti), 90+3 (penalti) şi Goga '15 pentru Rapid, respectiv Predescu '20 pentru Gloria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici